Home > Uncategorized > Game Breath Of Fire 4 For PC

Game Breath Of Fire 4 For PC

.fullpost{display:inline;}

Breath Of Fire 4, ada yang masih ingat dengan game play station 1 ini?? Breath Of Fire salah satu game favorite saya ni sob, sampe berkali-kali kalau nggak salah saya tamatin game ini. Tapi pake game shark sih,, hehehe. Bagaimana dengan sobat blogger?? pernah memainkannya juga?? atau sudah pernah memainkan nya dan ingin bernostalgia?? kalau gitu, langsung aja kita cek bersama-sama.

Breath Of Fire IV adalah permainan peran yang dikembangkan oleh Capcom dan merupakan permainan keempat dari serial permainan ‘Breath of Fire. Permainan ini dirilis untuk Sony PlayStation di Jepang dan Amerika Utara tahun 2000, dan di wilayah PAL tahun 2001. (saya kutip dari wikipedia, hehe)

Info :

* No installation required. You just download, click the exe, and play.
* NoCD Crack already added.
* Completely portable! Saves a 54kb folder which only has a config file for your settings and your saved game. It’s great if you don’t like clutter on your PC.
* Both XP and Vista compatible. Run as Administrator on Vista.
* Around 100mb smaller than the installed version. It’s not much of a reduce in size, but it’s still smaller.
Bagaiamana?? berminat??

NB : Game sudah saya coba, dan 100% berjalan dengan baik, tanpa memerlukan instalasi. (portable)
Download
Part 1
Part 2

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: